Home

WOW! Wat een aandacht. Thanks iedereen voor de support. Binnen 40 uur, 426 aanmeldingen op de vlucht naar Miami. Helemaal geweldig. Hiermee is deĀ weddenschap dus gewonnen KLM vliegt met een Private Jet voor #Fly2Miami direct van Amsterdam naar Miami.

Boek nu je stoel op Fly2Miami!

Boeken kan via te mailen naar info at fly2miami.nl.

Mail ons je voor en -achternaam, en telefoonnummer. Wij zorgen dat KLM direct contact met je opneemt.

Een retour vlucht kost EUR499,-. (economy)

Deze is wijzigbaar voor een fee van EUR100,-. De vlucht en ticketafhandeling worden uitgevoerd door KLM. Belangrijk is om te weten dat #Fly2Miami geen winstoogmerk heeft en niet betrokken is bij de transactie.

De vlucht

Wij gaan natuurlijk vanaf het begin aan de vlucht helemaal in party mode zetten. We kunnen nog niet alles verklappen maar verwacht geen ‘s jus d’orange maar Mojito’s, een piloot die zelf DJ is, goodiebags en zelfs een Fly2Miami CD compilatie. Ken je het gevoel van een schoolreis vroeger? Dat gevoel gaan wij vanaf Schiphol aan laten herleven! Laten hierover meer.. we houden het spannend.

In Miami

In Miami aangekomen zullen we door de lokale KLM office ontvangen worden opgepaste wijze. Maar door houdt het niet op, omdat wij natuurlijk al jaren in Miami komen gaan we de vetste partys voor je op een rij zetten en! we zijn in gesprek met Juicy Beach om daar een speciale Fly2Miami aanbieding voor te maken.

Naast de door ons aangeboden specials zijn er in Miami nog honderden andere hele dikke partys die week. Van Swedish House Maffia tot Tiesto, van The Mansion night club tot het mega festival Ultra Music Festival. Maar vergeet zeker niet om de South West Chicken salad te bestellen bij het News Cafe op Ocean Drive.

Need to know

Inschrijven voor deze big ass Private Jet naar Miami is nog mogelijk. Er zijn dus nog stoelen vrij op de vlucht, schrijf je in via te mailen naar info at fly2miami.nl.

Welcome to Miami!

Fly2Miami is ontstaan door een idee van ;

Sied van Riel ( DJ/Producer ) en

Wilco Jung ( Creative Director We Are The Night )


Post to Twitter

  • #FLY2MIAMI @ Twitter


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/astudio4/domains/fly2miami.nl/public_html/wp-content/plugins/twitter-hash-tag-widget/twitter-hash-tag-widget.php on line 55
  • Twitter Updates

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.